dilema

Salam semua. Period sy lewat 9 hari pada bulan ni. Sy ada alami simptom2 seperti muntah2, cramp bahagian bawah perut, pening ketika menaiki kenderaan dan lain2. Harini sy test upt. Result -ve. Adakah sy mengandung ataupun tidak ye? Sebab kawan sy pernah test upt -ve. Tapi bila pergi klinik +ve pulak ?

dilema
2 Balas

Try test upt yg lain. Kalo masih tak ada. Pergi klinik sahkan dengan doc. Tkot perubahan hormon ke.

Try upt laen pula sis

5y ago

Kadang2 ada masalah dalam upt ke sis?