Pregnancy

Assalam, okay tak kalau lepas bersalin, naik tangga sbb rumah tgkat 3, nak bersalin kt rmh mak jauh kt Terengganu, rumah mak mertua lak kt Damansara mcm segan nk berpantang sana, takut susahkan dia, mcmna ya, okay tak kalau naik turun tangga pas bersalin?

11 Balas

Nie pengalaman ank petama..boleh je tapi Masa baru2 tu suami kena angkat la Naik tangga sebab klau normal mmg nak angkat kaki sakit..nak turun xde masalah nak Naik tu yg susah sikit...