Tangga

Hi semua ibu2 yg berpengalaman. Sy nk tanya ada tak ibu2 yg selepas bersalin naik tangga rumah? Rumah sy ni apartment lama jadi tiada lift. Sy risau sangat sebab tak tahu sy bersalin normal / czer kan. Rumah sy tingkat 3. Nak berpantang rumah mak jauh pula & mak sy still bekerja lagi. Sy terlalu risau hari2 fikit mcm mana keadaan sy nanti.

1 Balas

Ipar saya, dr anak 1st smpai yg ke3 ni, dia ok je naik tangga rumah dia, rumah dia tingkat 4 dan tangga agak tinggi, dia ok je..tp mmg dia pantang betul2

5y ago

Yeke.. lega sy dengar.. sy risau jugak sbb kwan2 asyik ckp bahaya la nanti itu nanti ini.. sy hari2 fikir..