...

Assalam nk tnya knapa ehh lepas kncing rasa pdih sngat rasa nk trkncing lagi pdih sngat2?

16 Balas

Sis.. mgkin infection.. mcm kawan sy.. tapi dia smpai kluar mcm pasir2.. syukur mgkin dia dah ok skrg.. kena rajin minum air dn buang air kcil..jgn tangguh kalau nk kncing

tu tanda kencing kotor sis. saya pernah pergi emergency sebab first time kena masa period dulu. lepas tu minum jus cranberry, sampai sekarang Alhamdulillah dah tak kena.

Agaknya sis kena jangkitan kuman kencing kotor. Apa2 pun sis terus rujuk pd nurse atau doktor. Jgn ambil mudah. Bahaya utk baby dlm kandungan

Kencing kotor tu sis dulu saya pernah kena mcm tu memang sakitnya tu tak payah kata la kdg rasa mcm nak kencing tu nak kena tahan2

Kencing kotor tu,sy dah kena da,cepat pergi jupe doc,nt dpt antibiotik n ubat lawas kencing

Kencing kotor tu...bnykkn mnm air putih & cuba rebus air barli minum

Sis kurang minum air ke ek?? Kekdg sbb hydration pn blh jd mcmtu

Tu tanda kencing kotor.. Sis kne minum byk air masak.

Minum air kelapa dn perbanyak kan minum air ya sis

Bnyakan minum air. Kencing kotor.