Pedih ulu hati..

Saya dah masuk 23 w. Setiap hari sy slalu dganggamu rasa pdih ulu hati..seolah asid naik ke tekak..camne nk rawat ye?ibu2 lain ada x rasa sama mcm sy?

2 Balas

Hi sis , kalau boleh jangan makan terlalu lambat atau terlebih pedas . kadang angin masuk badan kita dan akan menyebabkan ulu hati pedih . jangan biarkan perut kosong berpanjangan . punca datang juga sebab kedudukan baby menekan kita punya bahagian organ lain hehe . sebab baby membesar .

mkn gaviscon