Sakit tulang kemaluan

Assalam mommy2 smua..nk tnya..normal ke sakit tulang di bhgian kemaluan??sy dh 38 minggu..ble nk pkai sluar trse tulang tu brlaga..jd pdih sakit..then bila brjln..peha belah kanan sakit..mommy2 smua blh bg pndapat x??

2 Balas

sama lh kita..saya pon sakit di tulang belakang,sakit di tulang kemaluan,sakit celah kangkang..nk g kncing bangun sngt siksa..nk beralih tmpt tdo pon sama..nk alih selour selour klu tak kuat sngt rasa berdenyut..MCM saya ni tempat tido dekat lantai..ada tilam nk bangun sangat susah..sakit sngt..klu tdo atas katil senang sikit..saya skrg dh 33weeks1hari.

normal saya pn rse sakit juga lgi2 nk bgun dri katil mmg sakit smpai nak nangis pn ada 😅

2y ago

tu lah saya pon menahan sakit tu rasa nk menangis..sngt.tak tahan...