Clearblue digital negatif

Assalam nak tanya, ad ke pengalaman seperti saya. Saya dah miss period sebulan, test upt biasa terus naik faint line bila guna Clearblue Not Pregnant. Confused la pula rasanya .

Clearblue digital negatif
9 Balas

Normally “CLEAR BLUE” pregnancy test 99% tepat. Dan biasanya dia boleh detect 4 hari sblm tarikh sepatutnya awak datang period. Biasanya kandungan hCG dlm urin akan makin byk slps 1>2 minggu lewat period. Sebaiknya awak check guna air kencing yg 1st lepas awak bangun dr tidur (pagi).

3y ago

At lease 3>4jam. Biasanya kita tidur 6>8jam kan sblh mlm. Bila awak bangun ja & pergi toilet utk kencing, awak guna urin tu utk test sbb paling pekat.