Clearblue digital negatif

Assalam nak tanya, ad ke pengalaman seperti saya. Saya dah miss period sebulan, test upt biasa terus naik faint line bila guna Clearblue Not Pregnant. Confused la pula rasanya .

Clearblue digital negatif
9 Balas

πšŠπšœπšœπšŠπš•πšŠπš–πš–πšžπšŠπš•πšŠπš’πš”πšžπš– πš‘πšŠπš’πš’ πšœπšŽπš–πšžπšŠ πš—πšŠπš” πšπšŠπš—πš’πšŠ 𝚊𝚍𝚊 𝚑 πš–πš˜πš–πš–πšžπš’ 𝚒𝚐 πš™πš›πšŽπšπš’ 37.2πš‘πš› πšπšŽπš–πšŠπš– πš‹πšŠπš‘πšŠπš’πšŠ πš”πšŽ πšžπš—πšπšžπš” πš–πš˜πš–πš–πšžπš’

2y ago

Saya pun semalam demam harini ni 2-3 weeks alhamdulillah

Normally β€œCLEAR BLUE” pregnancy test 99% tepat. Dan biasanya dia boleh detect 4 hari sblm tarikh sepatutnya awak datang period. Biasanya kandungan hCG dlm urin akan makin byk slps 1>2 minggu lewat period. Sebaiknya awak check guna air kencing yg 1st lepas awak bangun dr tidur (pagi).

3y ago

At lease 3>4jam. Biasanya kita tidur 6>8jam kan sblh mlm. Bila awak bangun ja & pergi toilet utk kencing, awak guna urin tu utk test sbb paling pekat.

Klu ikut instruction, better check lps due lewat period baru jelas nampak result dia. Boleh nak check sblm 2,3 hari sblm due period tp kena test time kencing pagi. Lps due period bila bila masa je boleh check.

Sy kena mcm ni selama 9 tahun hahahaah.. Mmg clear blue tu x menipu la.. Y menipu tu upt test tu.. Bagi harapan palsu

hi sis maaf tanya walaupun posting sis da lma, boleh saya tahu sis pregnant ke sbb saya pun mcm sis

line nek bpe mnit ni sis?test smgu g sis..or pon may be mslh hrmon pon leh jd gak lewt piot

3y ago

kalau hormon dia ad sakit tang tek x?

ni positive dah ni..even kabur3 yer..tahniah sis...😍😍😍

klu brgini Ada nmpk line kah

try lg 1week ..

3y ago

Ok. tq