Clearblue digital vs UPT Strip

Assalamualaikum tumpang tanya. Saya dah 6 hari delay period. Test pakai upt biasa tak naik double tapi pakai clearblue digital tulia pregnant. Trusted ke? Risau sebab upt strip masih 1 line. Atau terlalu awal? Terima kasih.

4 Balas

clearblue digital plg tepat katanya. insyaAllah kemungkinan besar puan pregnant. boleh cuba upt brand lain (sekali buat 2-3) utk kepastian. insyaAllah ada rezeki puan..

Serius la? Sebab dr sy pun suruh guna clearblue digital. Sy guna clearblue strip dapat faint line.

3y ago

Huhu saya dah period pada hari ke 9 delay

Dr kt klinik pun suggest sy beli clearblue digital👍🏼

macam mana sis, keputusan betul pregnnt ya?

2y ago

Tak sis. Period. 3months after saya positif lagi. Alhamdulillah sekarang dah 33weeks