TEST SEBELUM DUE PERIOD

Hai semua..nak.tnya..ada tak sape² kat sini yg pernah test guna clearblue digital sebelum due period..,sebab sya ada test guna clearblue yg biasa tu naik double line tpi pudar. Jgn mrh..sya tnya sebb takda pengalaman🥺 #ingintahu #firstmom

6 Balas

Saya! Saya guna 7 hari sebelum delay period. Sehari sebelum tu, sy test clearbue yg biasa, naik 2 line. Test upt yg murah2 kat watsons sy beli semua naik 2 line tp pudar. Terus beli digital esoknya tu. Dan ya, mmg sy pregnant. Delay period 3 hari terus p klinik sahkan. Dan skrg sy dah masuk 4 bulan 😄 kira hebat gak la clearblue digital, belom delay 7 hari pun dah boleh detect .

1y ago

Ya clearblue sensitivity level memang tinggi. Saya detect 4 hari sebelum 😊

Kalau nak guna digital baik sis tunggu bila dah delay period sis. Takut membazir je nanti. Macam saya, saya perasan kalau nak dekat due period saya pun kadang nampak faint line. Saya memang biasa check 2-3 hari sebelum due period tapi saya guna test strip yang beli kat shopee tu je sebatang 30 sen. Kalau line dah makin terang baru saya guna cb digital 😊

2nd baby. sy pernah test upt sebelom delay period. sy boleh test sbb susu bdn sy drop teruk drpd amount selalu sy dpt. sy test pakai upt strip je masa tu. mmg naik double line. kemudian lepas delay period sehari sy double confirm lg skli dgn upt strip juga. mmg double line. kemudian sy beli digital CB. mmg pregnant. skrg baby dh 4m++

klu check sblum due nant jd mcm nie la..line samar2.. kte pn cnfius preggy ke x.. cre yg tbaik.. tggu je smggu lps delayed period bru check.. klu period jnis regular.. line akan naik terang..

tgu due sis. jgn kalut sgt nk check awal. biar dh betul confirm due period sehari baru buat.

tunggu delay period