scan taknampak baby

Assalam mommy2 . ada tak usia kdungan dh 8week . tp scan tknampak . masa first scan dekat sakit puan scan dari atas pun taknmpk tp bila scan dari bawah baru nmpk masa tu kandungan bru 5week . normal ke mommy2 semua kalau 8week scan dari atas tknmpk ? Risau pun ada ?

2 Balas

Normal Puan. Mungkin waktu subur Puan lewat. Waktu terjadi persenyawaan pun lewat. InshaAllah dalam usia 10 weeks dah nampak. Fikir positif jgn stress 😊

5y ago

Hehe kan. Faham Puan. Saya ank 1st. Saya pun usia 8w taknampak jelas dari ultrasound, dari bawah TVS baru nampak baby dan jantungnya.

tgk pada org kot sis.. mcm saya 8w5d scan da nmpk xpe sis tggu 2mggu insha allah nmpk

5y ago

In shaa Allah . mnggu dpn repeat scan dgn pakar o&g . mudah2an ada la sikecik ni