scan taknampak baby

Assalam mommy2 . ada tak usia kdungan dh 8week . tp scan tknampak . masa first scan dekat sakit puan scan dari atas pun taknmpk tp bila scan dari bawah baru nmpk masa tu kandungan bru 5week . normal ke mommy2 semua kalau 8week scan dari atas tknmpk ? Risau pun ada ?

2 Balas

tgk pada org kot sis.. mcm saya 8w5d scan da nmpk xpe sis tggu 2mggu insha allah nmpk

5y ago

In shaa Allah . mnggu dpn repeat scan dgn pakar o&g . mudah2an ada la sikecik ni