TARIKH EDD BERBEZA

Hi moms, nak tanya kalau kita scan baby mmg tarikh EDD akan berbeza ke. First scan 5week nampak kantong, repeat scan 7week nampak heartbeat tp jd 8week dah #ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Balas

hi mommy. selalunya tarikh edd berubah masa scan sebab nak tally dengan size baby. unless kalau jaraknya jauh sangat dengan edd asal,doktor akan check baby dengan lebih terperinci incase ada apa masalah tumbesaran. edd berbeza kurang 4 minggu masih takda masalah 😃

2y ago

ohh yeke. sbb haritu scan lewat 1week baby lps repeat scan jd awal pulak 1week. thanks mom 🥰