jerawat

assalam mommies...nak tnya slamat x g facial mcm estetika tu contohnye...sejak preggy ni jerawat naik teruk besar²?

13 Balas

Hormon mule² jee. Same laa saye.. Mase 8 week pregnant jerawat naik bnyak kat dahi.. Bukan jerawat jee.. Sampai mengelupas kulit... Pakai pelembap jee.. Alhamdulillah sekrg dah nak masuk 20 week.. Kulit bebas jerawat.. 😄

5y ago

Safi sari mentimun & habbatus sauda

time sy pregnant ank ke2 .. Muka sy teruk dgn jerawat ... penuh 1 muka.. nk keluar rmh pn malu .. jgn pkai mcm2 ubat jerawat nnti effect kat baby ... ank sy ezcema teruk sgt.. mkn pn kna jga smpai skrg ...dh 5 years..

Saya cadang apa kata sis guna Cosrx Acne pimple master patch utk redakan jerawat. Rasanya InsyaAllah selamat sbb dia lekat2 mcm sticker je. Dan berkesan. Cepat dia surut. Sy suka brand ni 😁

5y ago

Saya beli online. Kat Hermo.my. Watson tak ada jual.

cuba pki serum BNE n sabun madu bsgus sy pki n ank buah sy pli mse mengandung byk jerwt tumbuh pki ni alhamdulilah ok . klu nk beli boleh wassup sy no ni 0123598954

Naik jerawat tu perkara biasa sbb perubahan hormon. Apa yg berlaku kat kita mcm perubahan muka ke badan naik gemok ke biarkan saja. Tu semua perubahan sementara je

hormon tu sis tp kalau sis nak pg facial jg yg basic mungkin okay tp kalau dah kene guna mesin raseny janganlah buat😅

Even sis p facial pun, mmg ssh nk hilang jrwt tu sis sbb hormon prggy ni lain .. nnti dia hilang sndiri sis

Sy ade tnya estetika aritu dye ckp org pregnant pon bole..klo stakat facial ok je kot..

5y ago

Yup welcome😊

Biasalh ti dear kalu preggy kdg keluar jerawat2 kta degil.. hehhe

Pembawakan tu sis. Tak sure laa boleh try ke tak 😅

5y ago

Jangan stress sis 😅