Jerawat

hello mommies , ada tak yg mcm sya jerawat naik hbis blkg , tngkuk dn muka naik jerawat. normal kh? sblm pregnant ni x prnah lh jerawat truk mcm ni. hmm

2 Balas

sama masa first pregnant..muka jad kusam sangat. jerawat bersepah2..masa tu preggy boboy..tp lepas keluar bby,semua tegur muka berseri,putih,katanya nampak lain. preggy kali ni pun sama jgk jerawat keluar..dia cool sat,pastu keluar balik. hehe..cuma muka x kusam mcm sebelum ni

5y ago

mcm sy,lepas bersalin terus semua tegur kata nampak lain..nampak putih..naik seri..macam2..padahal sy tak buat apa pun.haha..

normal . pregnnt sy sblm ni mmg mcm tu . to skrg okey takde da . hormon berubah