Jerawat Breakout

Nak ty boleh ke buat facial muka mcm biasa time preggy ni coz ada org bgtau xboleh plak. preggy anak 2nd ni muka mula breakout. jerawat tumbuh mcm cendawan lepas hujan . huhuhu.

2 Balas

Xgalakkn sbb tkot bhn y d org guna xsesuai tuk ibu prgnt.saba je la.tu semua sementara je alahan breakout tu. sye pon skin breakout time prgnt sblm prgnt helok je. So sye just pkai bedak sejuk je. Tp still guna cleanser n scrub mcm biasa. Jrwat da xde. Tgl parut je

5y ago

thanks sis. nanti try bedak sejuk

Hormon tu sis.. Nty kulit ok balik.. Bertabah laa ye.. Kalo nk facial bole, but make sure bhan yg diguna kn bhan organic..