Berat Baby

assalam ibu2.. tumpang tanya normal ke berat baby 2.2kg je saya skrg 36weeks.. risau lak baby kecik sgt 🙁.. minta pendapat mommy2 semua😣

2 Balas

tak normal sepatutnya dh 2.5..macam saya scan 35week baby 2.2 jgak kcik bersalin 37week 2.2 je berat baby halus je...tapi cukup susu cukup tido berat tiap bulan akan cantik..sekarang badan die mngalahkan orang yg lahir berat heheh

sll keluar nnti akan berat 😊 dlm kandungan tu estimate weight je sis