berat baby

salam semua. tumpang tanya. normal ka atau tk normal ya umur anak saya 3bulan tp berat 3.6kg je. emm. waktu lahir dia 2.2kg. kenapa ya berat dia tak naik mendadak mcm baby yg lain? mnyusu apa semua okay. minta sharing ya ibu ibu

1 Balas

Wslm. selagi nurse bagitau ok,tak perlu risau. yg penting berat sesuai ikut umur. anak pertama saya lahir 2.4kg. tp selepas 3 bulan naik tak pernah turun. sekarang dah 8 tahun berat hampir 45kg.

2y ago

jumpa jugak doc pakar kanak2 sb berat bdan dia tak memuaskan. doc pun bg dia consume appeton.berat naik cuma tak naik bnyk. berat bdan tak kena dgn umur