Tumpang tanya?

Korang masa 36w berat baby berapa? Saya 2.2kg.. Normal ke?

10 Balas

Smlm saya checkup 36w2d berat baby 2kg.. Dr ckp okay tapi saiz baby kecik sikit.. Dr ckp jgn risau semuanya sihat.. kita risau la jugak.. Saya mkn mcm biasa tapi berat saya yg naik..

Sama dgn saya sis. Doc cakap kecik sikit. Tapi mcm kes saya, doc ckp kemungkinan faktor badan mak kecik, hb low, first pregnancy. Kena banyakkan makan protein.

2mo ago

Sama saya la.. mybe faktor bdn kita pun kecik kn.. hb pon 11.3

Saya 36 weeks, berat baby 2.1kg. Normal untuk saya. Kenapa? Doktor kata berat baby awak tak normal ke?

2mo ago

Dr pon tkde ckp apa lpas saya tnya.. snyum2 jerr

Saya 36w berat baby 3.2kg doktor ckp normal 🤣 dia kata kalau 4kg ke atas baru x normal 😂

sy time scan 36weeks bby 2.7kg. doc cakap boleh tmbah berat bby lagi. tapi normal je la

saya berat baby masa scan sehari sebelum branak 2.8kg, bila keluar 3.1kg, lahir masa 36 weeks

2mo ago

kena tahan 2 hari sebab saya +gbs, Dr nak pantau takut ada sign infection.

normal jeee but ikut size mommy jugak. if mommy nya kecil, should be fine.

Sy hritu 36w berat baby 2.6kg. Dr sy kata 2.5kg ke atas tu normal.

36w ni blm scan lgi. Tp masa 34w scan baby 2.4kg

sy 35w scan baby 2.5kg ..