normal ke baby kecik?

saya bru 35weeks berat baby 2.2kg dokter saya kata baby saya kecik…normal ke?

5 Balas

Sy pun 35weeks and berat baby baru 2.1kg sy tnya doc ok ke berat dia tu ? Lepastu doc kata ok normal … jgn risau la sis banyakkan minum susu and mkn telur rebus la eh saya pun sama tgk mkn telur ng susu gk hari2

Kecil as in normal atau tak normal menurut doktor? Awak ada tanya doktor atau doktor ada bagi penjelasan lanjut tak? Pengalaman saya, 36 weeks berat baby 2.2kg. Tapi normal untuk saya.

7mo ago

takde penjelasan cuma dokter beritahu baby saya kecik je tpi saya rasa berat pn dh okayh dah btw tq sis

sy pun bru scan, sy sama 35w, tp lg kecik, 1.9kg, kena refer o&g, huhuu takut kena serah diri awal ke apa je

normal mybe . sbb bru 35 weeks kn..

Sis try mkn aiskrim byk2