cyst di awal pregnancy

Assaamualaikum.. Ada ke dekat sini mommy2 pengalaman ada cyst di awal pregnnancy? Sy baru scan 5minggu and doktor cek ada cyst.. Normal ke kalau ada cyst di awal kehmilan??

1 Balas

Norml..tp tgk pd jnis cyst yg d alami..ada cyst akn mengecil dan mengecut bile usia kandungan mkin meningkat bulan ke bulan..ada juge jnis cyst yg akn mmbsr skali brsm bby..pape pn nti doc akn pantau kita stiap bulan..in shaa Allah smua akn ok..jnji mommies xstress klu stress tkut dia reduce lmbt atau brtmbh bsr.. mg d pmudahkn segalanya..aamiin 😉✌

5y ago

Most wlcme 😉✌jg dri bebaik ea