Susu formula

Aslm ibu2 semua..sekarang ank sya full fm.ank sya genap 4 bulan ari ni.sya akn bg susu bdn bila dia nk tdo je, susu sya dah drop sbb x sempat pam n kekangan masa tuk pam lagi2 sya seorang frontliner .,sya x yakin tuk pam di tempat kerja ngan suasana yg meragukan...then bila terpandang je muka ank,sya rasa sgt bersalah sbb sya rasa sya x bg yg terbaik tuk ank..😢ade x ibu2 alami perasaan mcm saya?sya hanya perlukan sokongan ibu2 memandangkan ni ank pertama saya..sya rasa terlalu sedih lebih2 lg menjaga wad covid , penat n semua perasaan bercampur baur..

2 Balas

kalau susu drop mommy jg risau boleh cuba Nufiya mmg kejap je susu penuh 🤗 www.wasap.my/60129876070/nufiya