Pam susu auto vs manual

Hai mommy² nak tany la ada tak yg ada dlm situasi sya. Sya berpantang dirumah mak sya. N sya menyusu sambil pam. Tp pakai pam manual. Sya ada la ckp dgn mak nak beli pam auto supaya tak bazir masa dgn pam saja. N mak sya bangkang dia kat tu dah ada buat apa nk beli 😅. Saya jadi terpikr² pulak. Pada sya beli pam auto supaya mudah sambil pam susu sambil buat keja lain. Klu pakai yg manual ni kena dok selama sejam pam keja lain x jalan 😮‍💨. Ada tak yg mcm sya

1 Balas

Nape takleh beli plak sis. Kita ada duit, add to cart then check out hehehe. Ikut keselesaan awk sis. Kalau kerja tak jalan takde sapa nak buatkan kan? Baik kita senangkan hati sendiri. Sy invest kt breastpump paling nipis paling senyap 1 pair pergi kerja tgh meeting, sambil makan siap pergi restaurant lagi. Puas hati