susu formula s26

ader spe2 yg ade penglaman x psal susu s26 ni...ank sya premature 33weeks 52days at nicu skrg dh umur 8bln...start keluar wad bgi susu formula s26 sma sbb die kuat mnyusu n susu sya xkeluar sgt...try nk tuka s26 langkah 2 tpi mcm xsesuai ank sya start ssh nk tdo...nk menangis mlm...sblm tuka susu xprnh pown mcm ni...ade spe2 yg ade experient x psl ni...ank first...

2 Balas

mcm ank adk sy . dy xpramatg tpi bile tuka langkah susu tu xsesuai plak dgn bdn dy . jdi adk bg yg langkah 1 balik semntare cri susu lain yg sesuai . tpi bby awk pramatg mungkin lmbt nk trime langkah 2 . bdn blom ckop sesuai lg sis . skrg ank adk sy xminum susu yg jename dlu . dy tuka susu jename lain . najis semua ok xd msla pd bby . dy trus kn je bg .

Blh bawa jumpa doc kanak2. Nnt dorg bagi pdpt. Anak prem ni sensitif sikit. Bawa jumpa doc ye sis.. Buat masa ni jgn tukar langkah 2 tu.