intan

Asslaikum momy semua sya nak bertnya pade IBU yg cocok insulin nie boleh kongsikn x mmg Mak darah O nie x boleh bagi ank ssu badan ke mentua sya sruh sya stop ssu badan SBB sya drah O dia sruh bagi ank saya susu formula dia kata ssu saya sruh Pam n buang ibu2 yg cock insulin boleh kongsikn mmg patut ke ssu badan x boleh bagi dia mntua kata IBU darah O Ade kencing manis ank kuning mmg sush nak trun

1 Balas

Better tanya doc or nurse sis. Sebab setau saya susu ibu la yg elok bg turunkn kuning. Takde kaitan dgn kencing manis sekali pon.

4y ago

Kan tq sis