Air ketuban ke nie

Askum semua ibu2...saya baru nak masuk 32 weeks...pagi tadi masa bangun rasa mcm ada air keluar,tgk kat toilet ada lekat air dekat seluar...saya x pasti nie air ketuban ke apa...tak dak bau...lepas tu x keluar dah...perut ada rasa sakit sikit2 ,pinggang pun dok sakit..terima kasih membantu

Air ketuban ke nie
12 Balas

sis mcm mana? Sy pn 32w. pagi td rasa mcm Ade yg keluar tatau tu kptihan ke ketuban. 50-50 nk g hospital. sbb tak keluar dah😅

2y ago

Saya pergi hospital juga...mmg 50/50...fikir nasihat ramai lepastu risau klau jadi apa...saya admit wad,hari nie hari ke 3 tak boleh balik lagi,mmg depa pantau...lebih baik sis pergi hospital