air ketuban leaking ? 37 minggu 6 hari

tadi bangun tidur ada air dekat kain , lepastu takde keluar2 dah .mula mula ingat air kencing tapi takde pula bau hancing 😅 . lagipun dia keluar masa tidur tu tak rasa pun . rasa sakit pun tak , baby pun ok je gerak . perlu ke pergi ke hospital? #firstmom #pleasehelp

air ketuban leaking ? 37 minggu 6 hari
4 Balas

Pergi hospital sis. Sy air ketuban leaking tanpa sedar, mungkin dia keluar sikit2 sbb sy mmg tk perasan pon air keluar, bila dokter check baby dh hampir lemas, terpaksa czer waktu tu jgk

1y ago

terus kena transfer hosp jauhh . sebab takut paru paru baby tak ok . jalan pun dah bukak 2cm

Air ketuban leaking bahaya. Kalau pergi hosp memang kena admit. Diorang nak pantau takut baby dah berak ke ape.

1y ago

harini pergi hosp untuk checkup , terus kena admit 🥲

sebaiknya sis pg hospital untuk cek berpa bukaan🥰 moga d permudahkan urusan bersalin ya sis🌼🥰

1y ago

terima kasih sis 🥰

Pergi hospital sis 😊

1y ago

baik 🥰