air ketuban

Hye mommies...nak tanya macam mana ye nak tahu air ketuban kita dah start leaking or pecah & dah sampai masanya ? Saya new mummy to be.??..harini masuk 36weeks..dah 2 hari ni sy tgk ada keluar spotting jernih sikit2..tapi perut/ari2 tak sakit pun..xde bau ape2

1 Balas

Bila air ketuban pecah memang akan rasa dia pop, basah betul, macam kena simbah air. Huhu.

5y ago

Bila dah pecah tu kan sis kite akan ade rasa ape2 ke kat perut?