Air ketuban banyak

Askum ibu2 semua...ada tak ibu2 yg pernah air ketuban banyak? Hari nie scan di kk,doktor ckp air ketuban byk...baru 28 weeks,dah air ketuban 22...normal 20 ja...susah hati sgt..esok baru dpt tarikh utk rujuk ke pakar..bila baca info2 di goggle lagi susah hati😞...minta ibu2 doa dan bg kata semangat...rasa susah hati sgt...terima kasih ibu2...

3 Balas

semoga kandungan puan dan puan sihat2, amiin

2y ago

Terima kasih sis...amin😊

puan dah selamat bersalin ke

11mo ago

ouhh maksudnya dia boleh menurun jugak laa bacaan AFI tu. inshaallah semoga dipermudahkan . terima kasih response saya sis 😄😁

semoga dipermudHkn urusan puan

2y ago

Terima kasih...amin...😊