Air ketuban ke nie

Askum semua ibu2...saya baru nak masuk 32 weeks...pagi tadi masa bangun rasa mcm ada air keluar,tgk kat toilet ada lekat air dekat seluar...saya x pasti nie air ketuban ke apa...tak dak bau...lepas tu x keluar dah...perut ada rasa sakit sikit2 ,pinggang pun dok sakit..terima kasih membantu

Air ketuban ke nie
12 Balas

Boleh jd sis leaking.. cepat² p hsptl ya.. ada test kita nak cek dan kalau perlu kena admit wad.. moga dipermudahkan urusan

2y ago

Aminn...Saya dah admit wad...dalam pantauan..mmg kena tegur dgn doktor sbb saya lambat kehospital...dok fikir 50/50 kat rumah😅 last pergi juga ,alhamdulilah dlm pantauan...terima kasih sis😊