Air ketuban ke nie

Askum semua ibu2...saya baru nak masuk 32 weeks...pagi tadi masa bangun rasa mcm ada air keluar,tgk kat toilet ada lekat air dekat seluar...saya x pasti nie air ketuban ke apa...tak dak bau...lepas tu x keluar dah...perut ada rasa sakit sikit2 ,pinggang pun dok sakit..terima kasih membantu

Air ketuban ke nie
12 Balas

pergi hospital terus puan.. risau jadi ape2 nanti. semoga dipermudahkan ya .

2y ago

Amin..Saya dah admit wad...50/50 masa nak pergi hospital sbb tak pasti apa dia..last pergi juga sbb takut jadi apa2..tu pun lewat pergi sbb dok fikir😅 last kena tegur dgn doktor kenapa mai lewat..Terima kasih😊😊