Air ketuban ke nie

Askum semua ibu2...saya baru nak masuk 32 weeks...pagi tadi masa bangun rasa mcm ada air keluar,tgk kat toilet ada lekat air dekat seluar...saya x pasti nie air ketuban ke apa...tak dak bau...lepas tu x keluar dah...perut ada rasa sakit sikit2 ,pinggang pun dok sakit..terima kasih membantu

Air ketuban ke nie
12 Balas

air ketuban ke to?? sye pagi ni pon bru jdi... tk thu jgk ni... 😫

2y ago

Kalau ikut tu doktor cakap macam keputihan...tapi tetap kena tahan wad untuk pantauan...doktor masuk muncung itik ambik sampel,lepas tu tetap kena pakai pad,setiap kali tukar pad kena tunjuk dekat nurse...alhamdulilah air tak turun dah,cuma sekali tu ja...