Jantina

Asalamualaikum mommy,nak tanya yg dah ada bby boy & girl apa makanan yg korang suka makan ketika prgnant bby boy @ girl?bole kongsi ke??

6 Balas

kalau sya...masa preggy bby boy mmg kurg makan sgt2...xde selera... tp kali ni bby girl...subhanallah selera makan saya lain mcm...hahaha sampai berat naik mendadak... tp sis kena tahu lain org lain pembawakan.. 😁

Waalaikummussalam. Ini semua boleh jadi betul fakta atau Mitos. tapi min dua dua anak lelaki perempuan mengandung suka makan makanan pedas😂

Waalaikumussalam, macam saya masa pregnant baby boy suka makan semua makanan terutamanya daging dan seafoods. Ayam tak berapa

Baby boy pedas² .. sy kemarok dgn mkn pedas².. baby girl plk sy kuat makn durian.. berbakol² sy mkn...

waalaikumsalam.. saya rasa xda beza, sama jak pemakanan..

pd sy xde spesifik mknan utk jantina bayi. syg onss semua mknan😅