baby boy &bby girl

betul ke org tetua cakap kalau kita tgh prgnt xtahu jantina lagi..ad budak girl suka main dgn kita bby kita boy..bila bdak boy yg suka main dgn kita bby kita girl betul ke ek..heheeeh sekadar bertanya..ajak sembang²..hihihi

2 Balas

xjugk sis . sy preggy . ank abg ipar sy dua2 laki . tpi abg dy xsuke main dgn sy pon . tpi adk dy suke main dgn sy . kdg ad je bdk pmpuan suke main dgn sy . ank sy sepsg dh tpi dua2 mlekat dgn sy bila sy ngndg ni . ahahha ikot sis . kdg firasat sis mcm rse bby dlm tu pmpuan atau laki bole jdi btol firast tu .

5y ago

hehherh ..kan tp kadang mmg da budak tu xnk dgn kita kn hahah

My mom pernah ckp mcm tu.. xtau btl ke x😃

5y ago

kan..ramai jgk yg ckp cmtu hehehe saja je btya