suka makan pedas

time mngdung ni .. sya selalu makan benda yg pedas ... agak2 ya... bby boy kh bby girl?? 22week 2day ...

19 Balas

Sma la.. Suka pedas.. Kdg ada mnegur jg n mkn pedas sgt.. Dh cuba . Tpy xtau la nfsu ke bby yg tringin pedas2 bagai. Xkesah la pedas mnis ke apa ke . Kdg tu kurg kn juga . Nk lupakn pedas , cari mknan brkaitan lain .. Kalo mitos kata bby boy.. Alangkah bhgia nya . Ada juga hero utk jaga si kakak nya nanti🌹

Saya suka makan Ramen. kawan open oder ramen blackpaper. saya selalu beli. suka sangat makan benda masam pastu pedas². pedas² jadi ketagih .yaAllah masa makan xingat kata ada anak dalam perut. sekarang kurang dh makan. Alhamdulillah 25weeks 5day

Macam sy,wajib ada pedas. Tp alhamdulillah perut jenis tahan pedas. Tak sakit & baby tiap kali cek pun ok je. Bila scan boy. Tp jangan percaya sangat,sebab banyak kebetulan je tu,klu nak tau boy atau girl. Kena scan sis ☺

Sy awal² pregnant suka mkn pedas,mkn mnis nk muntah..kdg gigit cili nk rasa pedas.klu x..xselera.masuk je 4 bln lebih..sy mkn semua..pedas..manis semua suka.bt detail scan nmpak boy❤

Sy pn.. Tp mkn beringat2 laa ada bby dlm. Nanti mkn x igt dunia menyesal pula.. Sy mkn xbole xda pedas.. Acaner tu?. Mknan wajib skrg cili potong perah limau dgn kicap..

Masa pegnen anak pompuan suka sgt mkn donut big apple tu. Sekang tgh pegnen anak lelaki suka mkn nasi ayam penyet sambal pedas2 tu pulak.

Sy suka mkan pedas skrng ni, tak suka masam2, dah scan bby girl.. 29w now... Masa mngndung anak first suka yg manis2 n masam, bby boy..

Da boleh scan untuk tahu gender. Makanan x boleh tahu anak laki ke pmpuan. BAaby ni ska main teka teki

sye suka makan manis.. seminggu keja mkn donut coklat tu ja sekarang 36w4d.. scan nmpk baby boy

sy pn 22week 2day.. sy pn suka mkn pds2.. tp kdg husband mrh juga takut apa2.. jd sy kurangkn