baby boy ke bby girl

selamat mlm semua.. agak2 korang ni bby girl ke bby boy ea? aritu g scan doc ckp mcm girl.. tp xsure lg.. mggu dpn nk double comfem balik bby girl atau bby boy..ni bby ke3..sy dh ade 2hero..

baby boy ke bby girl
28 Balas

Mcm girl nt free² jom join grup mommy. boleh kongsi ilmu sembang santai pasal moms2 and baby😉pasal penjagaan dlm pantang, pemakanan baby.... Borak santai2 pun boleh https://chat.whatsapp.com/E6fkwVRxnn59x3KBPogyK7 https://t.me/joinchat/DIffEhlzgLOKNmheSmHyug

Saya 4 hero. Masa scan 4D,nmpk beger,, mcm ni lah.. Menitis air mata suami.. Sb dah 4 boys.. Semua mengharapkan girl.. Alhamdulillah.. Betul.. Girl..

3y ago

Doakan sy jugak yea... Sy pn t'ingin sgt nk ank girl... Dh de 3hero

Start 5bln lg doc ckp girl tp mcm was2, last buat 4D mmg npk girl tp mse tu msh x confident lg tp tanda2 baby girl dah ada.. Lahir mmg betul girl..

Girl kot. Tu semua x pnting. Yg pnting awk & baby sihat 😉

klu yg ni sape leh teka boy ke gurl

4y ago

saje je nak tnye mummy2 kat sini..😅😂😂

insyaAllah gurl 😍 aamin..

sya pon scan keluar mcm ni...

4y ago

doc ckp gegirl ke boboy

brape mggu masa scan ni sis

4y ago

scan masa 24minggu.. masa buat detail scan.. isnin ni doc suh dtg balik utk repeat scan..

Hope baby girl sis

mcm baby girl je