Takde Selera Nak Makan Nasi

Asalamualaikum mommies²? saya baru 6weeks esok dh masuk 7Weeks laa. Masalah saya takde selera nak makan nasi laa. kalo tak makan badan kita jadi lemah. saya makan oat/roti/buah2an jer. normal ke? ?

13 Balas

Normal je.. masa saya 7weeks pn sy tkboleh makan nasi sbb alahan mst akan muntah kalau makan.. so sy makan la mee goreng je sbb tu je boleh masuk... nestum ke susu pn sy tkboleh nanti muntah.. teruk alahan... jgn rsau..jnji jgn lupa folic acid ok

4y ago

amin sis. semoga dalam keadaan baik2 saja.