buku pink

Asalamualaikum.. Hai semua.. saya nk tnya lah nk buat buku pink mmg kene buat app ke? Skg ni sy dah 10weeks . 2weeks ago sy jmpa Dr scan, dia ckp lg 2mgu dah boleh buat buku pink and sy tanya nk kene app dulu ke Dr kata tak payah. Tapi bila sy tnya fews kenalan dorang buat app dulu so mana yg btul ekk?

4 Balas

Depends kk. Sy xde buat app. Dtg terus dpt buat buku pink.

4y ago

Dah pergi sana baru je tadi.. dia mmg nk documen.. documen dah ada tp tak boleh buat harini dia kata full