buka buku pink

hi,nk tanya prosedur skang ni utk buka buku pink kat kk kene buat book appointment mysejahtera dulu ke?nk ambil bahagian outpatient tratment or family planning servis ye? atau juz walkin..ni pregnancy 2nd time sy..

1 Balas

Lain klinik mungkin lain prosedur rsa2 nya.Tp sy preggy kali ni,utk tahun 2023.Haritu sy walkin,bgi kad pengenalan dkt bahagian ibu&anak.Lpastu dorang bgi tarikh next appointment utk buka buku pink.Itu shja.