hb

salam mommy2, nk tanya . kandungan 6weeks .. belum buka buku pink lg, sebab doc buat appoinment 30hb nanti utk buat buku pink... so, nak tnya , kalau belom buat buku pink, blh tk nk cek hb?

6 Balas

cek ms buat buku ti je sis..sme cm saya x buat lg..nurse tu bg trikh 28/8 nty bru dtg wt buku n siap kn doc yg dorg mintk sedia kn tu 😊

saya pn 30/3 bru ada tmujnji bt buku pink kat KD bawa salinan ic suami isteri, salinan sijil nikah & gambar pasport.

2y ago

awak . xperlu suami pegi ke kalau buat buku pink? sbb sy pon nurse gtaw bawa salinan ic jee

Sy buat buku masa 10weeks. Buat scan je 7w kat private clinic. Nk tgk kandungan je.

Nak tnya awak preggy 6week ada bleeding x?ada darah skit2 kluar dr miss V?

5y ago

takde bleeding

Check mase buat buku nnt lah. Sbb nnt pun kne amik darah jugak time tu.

Its ok.. awal lgi pon..