sekadar luahan

ape perasaan anda, kdg kita cuba positifkn dri tuk pahamkn keadaan si suami tepaksa bjauhan sbb na kukuhkan keadaan tp perhatian makin kurg, da terbiasa dgn manjaa rasa dihargai... makin membesar usia anak makin sensitve perasaan n da rasa kemewahan bkn segalanya.. tp kaseh syg seorg suami perhatian n rasa dihargai tu lg pnting, cukoplaa hidup ala kadar besyukor asalkn taperlu korban perasaan sdri tuk bejauhan mcmni. sptutnya pgalaman anak prrtama dirasa bersama.. gerak baby sakit pening si isteri... smua dipendam sndiri.... kdg rindu...... tana layankn pun perasaan ni cuma luahan..... tkut nnti seksa diri... kandungan pun tasehat... setiap wanita impikan kebahagean.. alhmdllh rezki diberi awal tp .. tepaksa korban perasaan mcmni rasa mcm tasngup........

2 Balas

Remember.. kebahagian saja tapi jika x lengkap keperluan dalam rumahtangga sama juga rasa perit.. lagi bila dah ada anak... Sekarang boleh cakap x kisah cukup kah tidak makan pakai. Janji suami x pergi jauh cari nafkah... Tapi bila sampai masa tu. Kita yang akan tertekan. Mana nak sediakan untuk anak. Mana nak cari lebih untuk bayar ini itu... Redah dan support suami... Sentiasa titipkan doa biar suami sentiasa sihat mencari nafkah yang halal untuk kamu dan bakal anak kamu... X ada suami yang nak tinggalkan isteri sendiri2 di rumah. Lagi bila isteri hamil. Jangan minta suami faham kamu. Kamu pun kena faham keadaan suami.pernah tanya kah apa suami rasa bila jauh dari kamu? Sekarang dah maju. Apa2 perkembangan baby. Check up semua boleh wasapp suami.. klu suami x sempat tgk gerak baby. Boleh record nnt blh wasapp suami. Semoga suami kamu ada rezeki dapat kerja yang dekat...

Sist xprnah ke luah pd suami...???