Day 8 Berpantang

Salam. Sekadar luahan perasaan. Masa berpantang ni, tiba2 hari ni rasa nak nangis je. Rasa sensitif sgt. Meroyan ke ni? ?

8 Balas

Haish tak laa. Penat tu.. Bdan letih sgt.. Emosi pon ta ok lgi.. Insyaallah ta dak ap. Minta suami bntu sama. Mak kita ka.. Jgn pikiaq sgt... Sy pon kerap menangis ja masa lam pntg.. Kita terlampau letih kan..

Jgn fikirkan benda negatif sis ingat memori atau perkara2 yg ceria, bykkan zikir baca ayat kursi, 3 Kul dan surah Al-Fatihah, kdg perasaan kita ja sis jgn diikutkn sgt ya be strong always ya sis😊🌸

Awl2 lepas bersalin mmg emosi sikit sis..sbb tu kne try kuatkn smgt supaya xjd.meroyan...husben.kne byk.mmbntu n bg smgt pd kita

Lepas bersalin husband n family kena byk bg sokongan positif, klau awak rasa stress mesti ada yg tak kena tu..

Sbb penat x cukup tido. Selagi x memudarat xpe ngis je.. bila da ngis tu reda sikit beban di dada..

emosi lepas bersalin mmng mcm tu. kuat okay jangan ikutkan sangat.

same goesto me😂.. dlm pantang ttbe jd sensitif rs nk nangis.

Penat tu...jgn stress ok..selalu berfikiran positif