Taknak menyusu

Ape mommies buat ek kalau baby taknak menyusu macam selalu? Sehari 7 kali je. Masih normal ke? Sebab selalu 2 jam die mesti akan menyusu, ni kalau da 5 jam pun kekadang die taknak menyusu, padehal bukan banyak pun die myusu dalam satu mase. Baby nak masuk 5 bulan dah. Fully bf

4 Balas

Fasa Nursing strike/ growth spurt. Teruskan offer susu dgn kasih sayang

normal jeee kalau 5 bulan, 5-8 kali menyusu sehari, 4-5 jam sekali

dh ok ke sis ank?sbb ank sye pun mcmni skrg

Normal je puan