Baby 2bulan lebih, kurang menyusu

Anak saya dah 2 bulan 22 hari, normal ke minum 2oz kekadang 1.5oz tiap 2 jam? Kekadang tu sampai 3 jam baru nak susu tapi sikit je minum. Kalau df paling lama 10minit, selalunya 5 minit dah taknak dah. Dah try bg botol pun sama je minum 1.5oz 2oz . Tido OK, tak meragam sgt pun, boleh lagi senyum senyumm.

2 Balas

kencing berak baby okay? pantau juga kenaikan berat badan baby awak☺️

1y ago

Kencing malam pukul 10 tukar baru kul 6 pagi masih tak penuh, line biru tak terang sgt. Ok ke? Berak baby 3 4 hari sekali, mustard color. Ada cara ke utk measure berat anak selain monthly checkup di kk?

okay je tu sis 2oz gap 2-3 jam. monitor berat anak.

1y ago

Noted, ada cara lain ke utk measure berat anak selain monthly chekup di KK?