susu badna bile berhenti

susu badan bile akan berhenti ye , sebab anak dah 3thun 2bulan tapi masih menyusu badan, botol die langsung taknak. harap ke susu berhenti je la kot die berhenti menyusu😅 sebab menyusu pon time wktu die tdo. dalam 2,3 kali sehari. dah habis cara dah buat tak jadi.

2 Balas

Selagi anak menyusu selagi tu susu badan tak akan stop 😂 susu badan ni ikut demand. Anak saya kena letak asam jawa kat nipple baru dia taknak menyusu, itupon ambik masa 2 minggu baru stop. Kena slow talk, kena phsycho dia sikit, sebelum tidur kena bagi dia betul2 kenyang

Selagi menyusu selagi tu dok ada kot. 😅 umur tu bkn nk susu dh dia nk ngempeng for comfort je jgn biar lama2.