6hari

Apa ubat yg mujarab untuk baby yg kena kuning?ksian baby kna cucuk ari2 x snggup nak tngok

42 Balas

Kerapkn mnyusu je sis...Jgn bg mnum @ mkn ape2 kt vby yg mngrut2 sb usus n prrut bby xmtg...Sb tu klu tnya nurse @ doc akn ckp kErap mnyusu sjm @ dua jam bg bby berak n kncing..hnya susu ibu @ susu fm je srnan doc xade yg mngrut2..Sb ade kes dh yg ank kne operate kcil2 sb usus n perut xmtg lg..Kcian tau..Sb bg mcm2...