apa petua trunkn kuning bby

ksian ank kna jrum ari2 ,, nie ari dah 2 mnggu ,kuning ank still tngi 161 ?

2 Balas

Mommies kne try mkn anggur hitam byk2.. pastu nti mommies bg bby minum susu bdn byk2.. in shaa Allah.ok nti..sy hritu buat bnda yg sm ms bby sy kuning..nk2 ank sy prem..lg la.risau... ada mmbr sy bgtw try mak mkn anggur.itam sblm bf ank..jgn mommies bg ank mkn anggur plak..tp.mommies yg mkn..mg ank. Cpt.sembuh ya ...aamiin

Kalau ade essential oil young living, boleh try below recipe : *Jaundice Blend* 1drop Geranium 1 drop rosemary 1 drop lemon Penuhkan dgn carrier oil dlm 10ml bottle Kalau xde, yg paling penting kena bg bf sekerap yg mampu.. Apply over liver n vitaflex tpk kaki setiap 15min Atau 2x sehari lepas mandi