Hari ke berapa ??

Hi mommy2.. Share sikit boleh, baby mommy discharge dari jaundice (kuning) hari ke berapa ?? My baby hari ke 19 baru doc stop utk check kuning.. Konsisten turun, smpai last turun 97.. Happy x terkata, klau tak asyik terkesan ja bila tngok baby kena cucuk...

1 Balas

Sye bby cek kuning smpai hari ke 14 je. Even xcapai tahap normal lg. Tp doc tros amik drh kt tgn xde amik kt tumit da. Yg amik drh kt tgn tu tuk cek keseluruhan. N kne amik sample air kencing bby juga yg tu doc bg pelekat tu tampal di alat sulit bby. Doc just kata kalo xde pape masalah akn jumpa masa 1 bulan nt je. Kalo de pape nt d org akn kol