jerawat!!!

Apa skin care yg elok diguna masa pregnant ni?bole share sikit? Muka dh teruk sangat ni macam kertas pasir. Jerawat, jeragat, parut hitam ??

41 Balas

Hormon pregnant tu. Saya macam tu jugak. Naik jerawat besar2 lagi tu, dengan berparut. Lepas tu pakai pencuci muka brand Simple je beli dekat watson. Tak ada pun pakai serum ke apa. Elok dah muka

5y ago

Memang kena sabar. Kadang pakai macam macam pun, tak jalan jugak. Redha je masa pregnant ni 😅