jerawat teruk

hai... saya pregnant 14week, jerawat naik banyak sangat. siap bernanah & sakit. padahal sebelum ni muka takda jerawat pon. klau ada pon sikit2 takpon, jerawat pasir ja. mengandung sebelum ni pon tak pernah kadi mcm ni. anak sebelum ni boy. husband cakap mungkin kali ni pregnant baby girl kot. puan2 kt sini kalu pregnant baby girl naik jerawat teruk ka?

2 Balas

Sy mgndg bby girl xde jerwt, muka herlok jek.. kakk2 pon mgndg ank prmpuan muka elok je, mgndg ank llki yg muka jd truk. Apa2 pon xtahu la kn smua tu hormon mgndg.. lain org lain kejadiannya.. 😅

Xsemestinya sis...